Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730785551

Amistoso (Int.) 730785551 Información oficial sobre el partido 730785551 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Mendimaister F.C. Alineación oficial del equipo 'Mendimaister F.C.' en el partido 0 - 9 ZUNOLAND Alineación oficial del equipo 'ZUNOLAND' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mendimaister F.C. Alineación oficial del equipo 'Mendimaister F.C.' en el partido 0 - 5 ZUNOLAND Alineación oficial del equipo 'ZUNOLAND' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mendimaister F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Al minut 31, Andrés Marín de Mendimaister va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Georg Friedrich Cerbe de Mendimaister va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ZUNOLAND

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Passats 12 minuts de partit, FC ZUNO es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Lennart Sidenander es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 22 (Gol de falta): Ramin Seimel va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a FC ZUNO gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Benjamin Van Kersavond va augmentar l'avantatge de FC ZUNO a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Benjamin Van Kersavond va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 37, i va fer pujar el 0 - 4 per a FC ZUNO.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Benjamin Van Kersavond de FC ZUNO va fer un bon esprint per escapar-se de Luis Parada i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 5. Tot un espectacle!
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Gustavo Ernesto Bosso de FC ZUNO va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 42. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Pedro Rosa Gonçalves va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 7 per als visitants.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Aki Syrjälä de FC ZUNO l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 8 al minut 64 de partit.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): En Benjamin Van Kersavond entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al FC ZUNO, un peu providencial d'en Piatrok Malafejau va situar el 0-9 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Gustavo Ernesto Bosso de FC ZUNO va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 50 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Gustavo Ernesto Bosso quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Waterloo Froihofer, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dani Schipper.