Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730783978

Amistoso (Int.) 730783978 Información oficial sobre el partido 730783978 en Hattrick

27.03.2024 17:55:00

Lenese Vendetta Alineación oficial del equipo 'Lenese Vendetta' en el partido 5 - 0 killers c.f Alineación oficial del equipo 'killers c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Lenese Vendetta Alineación oficial del equipo 'Lenese Vendetta' en el partido 7 - 0 killers c.f Alineación oficial del equipo 'killers c.f' en el partido
Tiene mala suerte 6.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lenese Vendetta

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Vendetta s'avançava al marcador al minut 10, després d'un rebot que va caçar en Edward Czeszejko-Sochacki per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Amb 29 minuts jugats, en Jacob Biesel va augmentar l'avantatge de Vendetta a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tobiasz Abako, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Vendetta.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Vendetta va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Roberto Slongo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Vendetta a 5 - 0. Tobiasz Abako va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Dragolyub Naydenov va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Alan ó Cionga, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Giuliano Arosio, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Alan ó Cionga, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

killers c.f

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Max Paul Schifauer estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Giuseppe Fedele, als 67 minuts, va fallar per ben poc.
  • 253 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 88 en Nahuel Sasso va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Lim An Xin va impedir que reduïssin les diferències al marcador.