Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730783896

Amistoso (Int.) 730783896 Información oficial sobre el partido 730783896 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido 3 - 1 Bergisch Lions 1954 Alineación oficial del equipo 'Bergisch Lions 1954' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido 2 - 1 Bergisch Lions 1954 Alineación oficial del equipo 'Bergisch Lions 1954' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,0 % 9,2 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Instinto Animal

Goles Goles

  • 105 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Konz Romahn va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Józef Poczobut va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Animales posava el marcador 1 a 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Francesc Xavier Gotanegra va incrementar l'avantatge de Animales amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 142 Minuto 88 (Gol de contra por la izquierda): En Dhanté Blomme va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Animales va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lenin Medrano va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Björn Langkafel.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lenin Medrano de Animales amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Bergisch Lions 1954

Goles Goles

  • 154 Minuto 73 (Gol de penalti): Bergisch va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Shaydulla Mashirapov.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Bergisch Marc Hebting quasi marca al minut 40 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Bernardo Paz l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Dhanté Blomme es va comportar com un juvenil al minut 42 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Bergisch creava perill des de la dreta al minut 87, però en Benigno Betanzos, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Herwig Mühlheim desviant la pilota a servei de cantonada.