Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730783235

Amistoso (Int., RC) 730783235 Información oficial sobre el partido 730783235 en Hattrick

27.03.2024 10:00:00

F.C.Räzeshii Pieträreni Alineación oficial del equipo 'F.C.Räzeshii Pieträreni' en el partido 6 - 0 santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
F.C.Räzeshii Pieträreni Alineación oficial del equipo 'F.C.Räzeshii Pieträreni' en el partido 9 - 0 santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Räzeshii Pieträreni

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Adrian Păsăilă, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del F.C.Räzeshii se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Joseph Ego es va introduir dins la defensa central al minut 24, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25, F.C.Räzeshii va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Marko Kyllinen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Giorgio Passacantando va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Radu-Marius Botomei, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a F.C.Räzeshii.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): En Toni Velilla entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al F.C.Räzeshii, un peu providencial d'en Joseph Ego va situar el 6-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Radu-Marius Botomei va estar a punt de sentenciar el partit al minut 60, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Marko Kyllinen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Ian Purcell va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Marko Kyllinen es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

santpeterfisherman

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Mihai Bălaşa, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pedro Carrizosa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.