Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730783183

Amistoso (Int., RC) 730783183 Información oficial sobre el partido 730783183 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Cabrales C.F. Alineación oficial del equipo 'Cabrales C.F.' en el partido 4 - 0 El Duderinos Alineación oficial del equipo 'El Duderinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Cabrales C.F. Alineación oficial del equipo 'Cabrales C.F.' en el partido 7 - 0 El Duderinos Alineación oficial del equipo 'El Duderinos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cabrales C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 1 (Gol por la derecha): Passats 1 minuts, Pablo Díaz de Garato, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Cabrales es posava per davant!
  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 2 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cabrales. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Juan Domingo Foguet xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Amb 58 minuts jugats, en Enrique Altimir va augmentar l'avantatge de Cabrales a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Cabrales va aconseguir el 4 - 0 quan Phil Broderick va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 3 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 3 en Manuel Tamariz ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Pedro Javier Ruiz el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Anacondo Vilariño. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Manuel Tamariz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 28, però una magnífica aturada de Alexander Carmona va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Jorge González Ríos gairebé va marcar per a Cabrales des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Al minut 15, Pedro Javier Ruiz de Cabrales va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

El Duderinos

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessandro Stefano Simoncini de Duderinos es va emportar una amonestació al minut 64 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nelson Muñoz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.