Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730782926

Amistoso (Int., RC) 730782926 Información oficial sobre el partido 730782926 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

F.C. Rápido de Bouzas Alineación oficial del equipo 'F.C. Rápido de Bouzas' en el partido 0 - 5 Zigertiger Alineación oficial del equipo 'Zigertiger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
F.C. Rápido de Bouzas Alineación oficial del equipo 'F.C. Rápido de Bouzas' en el partido 0 - 8 Zigertiger Alineación oficial del equipo 'Zigertiger' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Rápido de Bouzas

Zigertiger

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Zigertiger prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ambrosi Eid.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Albert Bochsler va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 35, i va fer pujar el 0 - 2 per a Zigertiger.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, un xut de Ambrosi Eid des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Maurizio Previtali va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Kevin Zurmuehle va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Albert Bochsler ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 280 Minuto 27 (Ocasión de falta): Mickaël Coussot va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 207 Minuto 61 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Albert Bochsler va enviar un xut des de 40 metres al minut 61, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Kevin Zurmuehle va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Kevin Zurmuehle va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ambrosi Eid de Zigertiger la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Albert Bochsler de Zigertiger va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kevin Zurmuehle de Zigertiger va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maurizio Previtali.