Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730782866

Amistoso (Int., RC) 730782866 Información oficial sobre el partido 730782866 en Hattrick

26.03.2024 19:20:00

A. C. Terlizzi Alineación oficial del equipo 'A. C. Terlizzi' en el partido 2 - 3 Real Maja F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Maja F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A. C. Terlizzi Alineación oficial del equipo 'A. C. Terlizzi' en el partido 3 - 1 Real Maja F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Maja F. C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A. C. Terlizzi

Goles Goles

  • 102 Minuto 75 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Terlizzi van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Bertie Guinan en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 76, Cătălin-Daniel Bungărzan de Terlizzi empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Després de 15 minuts, Władysław Tomicki va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Terlizzi Władysław Tomicki quasi va assolir l'empat al minut 18 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 287 Minuto 43 (Ocasión tiro lejano): Al minut 43 un refús amb el peu d'en Sixten Vonheim va anar a parar als peus del Władysław Tomicki que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 64 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Terlizzi tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Gaetano Bartoloni ho va intentar al minut 64 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 235 Minuto 80 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Władysław Tomicki es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 80, però el porter va aturar el seu xut.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Cassio Fusé de Terlizzi va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 81, però no va estar gaire encertat.
  • 287 Minuto 90 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Terlizzi va deixar en bona posició a en Marino Fazzari per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Anthony Alfarano de Terlizzi es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Maja F. C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de 林 (Lin) 修广 (Xiuguang) que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 34 minuts quan Souhaïb Fettouhi va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Jusztin Telepi, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 2.
  • 108 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 3 s'ha de veure repetit: en Wacław Jachym de Real va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Dragoş Oatu, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Nay Wai va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 42, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jusztin Telepi de Real va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ágoston Szütsch de Real es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a David Řičař després que el jugador de Real li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.