Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730782391

Amistoso (Int., RC) 730782391 Información oficial sobre el partido 730782391 en Hattrick

26.03.2024 19:20:00

zlatan08 Alineación oficial del equipo 'zlatan08' en el partido 2 - 4 atletic trueno Alineación oficial del equipo 'atletic trueno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
zlatan08 Alineación oficial del equipo 'zlatan08' en el partido 5 - 1 atletic trueno Alineación oficial del equipo 'atletic trueno' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zlatan08

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Muhammad Ahmad Abd El Rahman de zlatan08 aconseguir un gol al minut 6 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al 34, Vito Sabia hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Aitami Señorans. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 200 Minuto 77 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 77. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Rafael Gabiola la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Aitami Señorans i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a zlatan08, però el xut de Muhammad Ahmad Abd El Rahman va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Vito Sabia de zlatan08 va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

atletic trueno

Goles Goles

  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Robert Woźnicki va anar directament als peus de Óscar Villaro que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Miguel Naranjo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a atletic.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Roberto Redomero va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Zenon Tercjak va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 55, i va fer pujar el 1 - 4 per a atletic.
  • 125 Minuto 81 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Roberto Redomero va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ezra Duijf va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Villaro de atletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Zenon Tercjak de atletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.