Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730782029

Amistoso (Int.) 730782029 Información oficial sobre el partido 730782029 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Hospitalet Sharks Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Sharks' en el partido 5 - 4 F.C. Plevna Dorohoi Alineación oficial del equipo 'F.C. Plevna Dorohoi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Hospitalet Sharks Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Sharks' en el partido 8 - 1 F.C. Plevna Dorohoi Alineación oficial del equipo 'F.C. Plevna Dorohoi' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hospitalet Sharks

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tranquillo Rindisbacher, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Hospitalet se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 5.
  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 16 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Hospitalet. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Paulo Janeiro xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Joan Josep Pella va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): Passats 82 minuts, Kuba Łopatowski, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Hospitalet es posava per davant!
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Kuba Łopatowski de Hospitalet aconseguir un gol al minut 85 que posava per davant els locals: 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Kuba Łopatowski es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Tranquillo Rindisbacher gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Seweryn Marchlewicz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gerald Wallig va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabri Fontbuté de Hospitalet es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gerald Wallig de Hospitalet es va guanyar la targeta groga merescudament.

F.C. Plevna Dorohoi

Goles Goles

  • 116 Minuto 10 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Leonard Johnsson sempre és una garantia. Al minut 10, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Emiro Álvarez marcar el 1 - 1 per al Dorohoi.
  • 116 Minuto 54 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Leonard Johnsson va acabar en una passada genial cap al jugador de Dorohoi Emiro Álvarez, que va marcar el 3 - 2.
  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 76 minuts, Maurizio Petruccioli va superar per velocitat Paulo Janeiro per posar el 3 - 3 al marcador.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Emiro Álvarez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 27 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Per Dehlér amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Dorohoi va estar a punt d'empatar al 55 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Torsten Glueckert que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 77, quan en Per Dehlér va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.