Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730780899

Amistoso (Int., RC) 730780899 Información oficial sobre el partido 730780899 en Hattrick

27.03.2024 18:05:00

Szalone Dżdżownice Alineación oficial del equipo 'Szalone Dżdżownice' en el partido 5 - 0 superbueno Alineación oficial del equipo 'superbueno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Szalone Dżdżownice Alineación oficial del equipo 'Szalone Dżdżownice' en el partido 6 - 0 superbueno Alineación oficial del equipo 'superbueno' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Szalone Dżdżownice

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sven Schachinger, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Dżdżownice se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 19.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): Maciej Hankiewicz va incrementar l'avantatge de Dżdżownice amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): El jugador Zdzisław Gać de Dżdżownice es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Dżdżownice va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Maciej Hankiewicz va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Edward Zboralski es va introduir dins la defensa central al minut 72, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Zdzisław Gać va rematar alt.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Zdzisław Gać es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Dżdżownice ho intentava per la dreta per mitjà de Zdzisław Gać, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 51 quan Bebeto Sene de Dżdżownice gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Bengt Dreising, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bebeto Sene de Dżdżownice amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

superbueno