Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730780698

Amistoso (Int., RC) 730780698 Información oficial sobre el partido 730780698 en Hattrick

26.03.2024 18:25:00

Ludus Batiatus Alineación oficial del equipo 'Ludus Batiatus' en el partido 0 - 3 UE Baix Girona Alineación oficial del equipo 'UE Baix Girona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ludus Batiatus Alineación oficial del equipo 'Ludus Batiatus' en el partido 1 - 1 UE Baix Girona Alineación oficial del equipo 'UE Baix Girona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,3 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ludus Batiatus

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Batiatus van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 49, però Alexandru Pogor va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

UE Baix Girona

Goles Goles

  • 140 Minuto 7 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Girona va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Sisto Biancolilla aconseguint el 0 - 1.
  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Quintino Bernardo va marcar al minut 38 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mauro Pintaudi, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Girona, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Mauro Pintaudi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Vusimzi Nobanda al minut 50, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.