Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730780073

Amistoso (Int., RC) 730780073 Información oficial sobre el partido 730780073 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Pulgosos c.f Alineación oficial del equipo 'Pulgosos c.f' en el partido 0 - 4 Atletico C.P. Alineación oficial del equipo 'Atletico C.P.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pulgosos c.f Alineación oficial del equipo 'Pulgosos c.f' en el partido 1 - 4 Atletico C.P. Alineación oficial del equipo 'Atletico C.P.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pulgosos c.f

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Lolo Curto de Pulgosos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): George-Ionuţ Miuţescu de Pulgosos es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Atletico C.P.

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Vincenzo Nasuti va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Leandro Picchiarello, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al 87 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Atletico augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Manuel Catullo es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): Ermanno Morone va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 4 per a Atletico.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Benedetto Spennato ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Atletico al minut 12, però el xut de Benedetto Spennato va topar amb la tanca defensiva.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Pio Rancati quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Duncan Dusseldorp, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 88 (Ocasión de falta): Benedetto Spennato va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vincenzo Nasuti de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mariano Cossettini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.