Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730779910

Amistoso (Int., RC) 730779910 Información oficial sobre el partido 730779910 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Que te ondulen! Alineación oficial del equipo 'Que te ondulen!' en el partido 0 - 2 Lexies Alineación oficial del equipo 'Lexies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Que te ondulen! Alineación oficial del equipo 'Que te ondulen!' en el partido 0 - 1 Lexies Alineación oficial del equipo 'Lexies' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Que te ondulen!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): ondulen! van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 75, però el xut de Attila Andrási des de l'esquerra va sortir desviat.

Lexies

Goles Goles

  • 174 Minuto 18 (Gol de penalti): En Ismael Delgado va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 18. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ondulen!. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Biser Damyanov la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Lexies es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 23.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Joffrey De Winter quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Yunes Boutayeb, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 Yunes Boutayeb va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Joffrey De Winter, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Rodrigo Mozo Moratinos va entorpir al marcador d'en Mamdouh Abdulrazaq Al-Badry per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Üzeyir Karakız, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 69 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Lexies va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, 苏 (Su) 博信 (Boxin) va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Yunes Boutayeb va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mamdouh Abdulrazaq Al-Badry es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.