Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730779775

Amistoso 730779775 Información oficial sobre el partido 730779775 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

guli f.c. Alineación oficial del equipo 'guli f.c.' en el partido 0 - 5 Extres Alineación oficial del equipo 'Extres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
guli f.c. Alineación oficial del equipo 'guli f.c.' en el partido 0 - 1 Extres Alineación oficial del equipo 'Extres' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

guli f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): guli van sortir al contraatac amb encert al minut 31, però Klemansas Čirbulėnas no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de guli va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sadri Anlı, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el guli sortien al contraatac. La falta llançada per Humberto Castro va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): guli van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 83, però el xut de Abad Mojica des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc-Antoine Coulange de guli la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kenneth Bolcioni de guli va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Extres

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 26, el Extres va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Chema Irabien, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Ovidiu Bendriş va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Extres, Tomàs Puigpelat, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Tomàs Puigpelat va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 0 - 3 per a Extres.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Chema Irabien, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Alessio Abbieri el va rematar Ovidiu Bendriş amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 5.