Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730779664

Amistoso (Int., RC) 730779664 Información oficial sobre el partido 730779664 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Logroño Alineación oficial del equipo 'Logroño' en el partido 3 - 5 Logroño J Alineación oficial del equipo 'Logroño J' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Logroño Alineación oficial del equipo 'Logroño' en el partido 3 - 8 Logroño J Alineación oficial del equipo 'Logroño J' en el partido
Tiene un resultado normal 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Logroño

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Logroño1 va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 24 Filipe Adanza va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): Filipe Adanza de Logroño1 va demostrar les seves habilitats al minut 39 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 4.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Manuel Rueda Pérez es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 5, reduint la distància pels locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gumersindo Babaredo de Logroño1 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Logroño J

Goles Goles

  • 135 Minuto 25 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en 博之 (Hiroyuki) 清水 (Shimizu) va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 1. L'experiència és un grau!
  • 190 Minuto 26 (Gol de falta): En 博之 (Hiroyuki) 清水 (Shimizu) va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-2.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Radu Dabelea, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Alfredo Gonçalves Valente de Logroño2 va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 31. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): 博之 (Hiroyuki) 清水 (Shimizu) va aprofitar un error defensiu al minut 57, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 5 al marcador per a Logroño2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Radu Dabelea al minut 26 semblava entrar, però Gustavo Blanca va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): 博之 (Hiroyuki) 清水 (Shimizu) va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 64, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de 義人 (Yoshihito) 須藤 (Sudo). Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en 博之 (Hiroyuki) 清水 (Shimizu), però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en 博之 (Hiroyuki) 清水 (Shimizu) va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.