Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730779635

Amistoso (Int., RC) 730779635 Información oficial sobre el partido 730779635 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Capgrossos Mataró Alineación oficial del equipo 'Capgrossos Mataró' en el partido 2 - 4 Rubberducks Alineación oficial del equipo 'Rubberducks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Capgrossos Mataró Alineación oficial del equipo 'Capgrossos Mataró' en el partido 5 - 2 Rubberducks Alineación oficial del equipo 'Rubberducks' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,1 % 0,9 % 11,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capgrossos Mataró

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mataró contenien la respiració mentre en Jaume Joandó s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Després de 79 minuts de partit, Herbert Kantner igualava per Mataró en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 62 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Imanol Carabias va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Alfredo Lazcano de Mataró va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71 del partit, Alfredo Lazcano de l'equip Mataró, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfredo Villalón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Rubberducks

Goles Goles

  • 140 Minuto 17 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Rubberducks va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Rauno Ampuja aconseguint el 1 - 1.
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Rubberducks van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Viljo Lae.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): El jugador de Rubberducks Ville Åkerlund va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 83 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, Rubberducks va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Lauri Käpylä, amb un xut sec des de la dreta.