Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730779408

Amistoso (Int., RC) 730779408 Información oficial sobre el partido 730779408 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Pilota Taldea A+E+U Alineación oficial del equipo 'Pilota Taldea A+E+U' en el partido 4 - 1 FC Staśki Wrocław Alineación oficial del equipo 'FC Staśki Wrocław' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Pilota Taldea A+E+U Alineación oficial del equipo 'Pilota Taldea A+E+U' en el partido 3 - 2 FC Staśki Wrocław Alineación oficial del equipo 'FC Staśki Wrocław' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,4 % 13,1 % 24,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pilota Taldea A+E+U

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marcel Vrchovský, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pilota se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 190 Minuto 48 (Gol de falta): En Noah Chevolet conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-0
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 76 minuts, el tirador de faltes del Pilota va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Juha Tjäder, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 77 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pilota. A fi d'aconseguir el 4 - 1, van tocar-la en curt per tal que Urs Riggenbach xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Marcel Vrchovský, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): David Mañà una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Piotr Dyga va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Noah Chevolet per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Piotr Dyga va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jules Soens de Pilota es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Staśki Wrocław

Goles Goles

  • 150 Minuto 75 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Wrocław sembla que dona bons resultats perquè al minut 75, Artur Kiszka va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Stanisław Łowny va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Artur Kiszka, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Przemysław Wielechowski de Wrocław va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.