Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730779133

Amistoso (Int.) 730779133 Información oficial sobre el partido 730779133 en Hattrick

27.03.2024 08:30:00

White Club Alineación oficial del equipo 'White Club' en el partido 4 - 1 F.C. de la Resi Alineación oficial del equipo 'F.C. de la Resi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
White Club Alineación oficial del equipo 'White Club' en el partido 5 - 1 F.C. de la Resi Alineación oficial del equipo 'F.C. de la Resi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

White Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Viktor Evryuzhikhin va donar a White un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): White va augmentar la diferència quan Viktor Evryuzhikhin no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Ilya Yaroslavtsev de White va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 105 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 82, Dmitriy Odnolko va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Viktor Stremilov, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Viktor Evryuzhikhin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dmitriy Odnolko.

F.C. de la Resi

Goles Goles

  • 153 Minuto 88 (Gol por la derecha): F.C. van aconseguir el 4 - 1 que retallava diferències al minut 88 quan Shalom Zaguri sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): F.C. va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Anton Volodchenko va desviar el xut final de Emil Zwingmann després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Aureli Corrons va fer una jugada per la banda esquerra, però Anton Volodchenko va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 32 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Lauri Köntti va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Aureli Corrons va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Anton Volodchenko.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jörg Schappelwein de F.C. es va guanyar la targeta groga merescudament.