Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730778246

Amistoso (Int., RC) 730778246 Información oficial sobre el partido 730778246 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Villafria Cosmos Alineación oficial del equipo 'Villafria Cosmos' en el partido 6 - 1 The Old Fantastic Mauves Alineación oficial del equipo 'The Old Fantastic Mauves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Villafria Cosmos Alineación oficial del equipo 'Villafria Cosmos' en el partido 5 - 0 The Old Fantastic Mauves Alineación oficial del equipo 'The Old Fantastic Mauves' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villafria Cosmos

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Villafria equilibrava la balança al minut 27. En Marzal Donado, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 120 Minuto 33 (Gol de falta): Villafria va agafar avantatge al minut 33 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Guillermo Echecón fent així el 2 - 1.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Villafria va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Maksymilian Koc des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Villafria va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ciro Bueras progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Ciro Bueras va incrementar l'avantatge de Villafria amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Amb 81 minuts jugats, en Marzal Donado va augmentar l'avantatge de Villafria a 6 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Xəyal Məmmədzadə va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Villafria van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marzal Donado, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Ciro Bueras gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Borrego va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Mikalaj Zholnacz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 59, però una magnífica aturada de Luis Borrego va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ciro Bueras no va ser aprofitada per en Óscar José Laserna que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Biosca de Villafria es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.

The Old Fantastic Mauves

Goles Goles

  • 108 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 15, en Lauro Espíndola Jr. la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Ricardo Herrera que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.