Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730778035

Amistoso 730778035 Información oficial sobre el partido 730778035 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Cumxot Team Alineación oficial del equipo 'Cumxot Team' en el partido 2 - 4 Tomeu C.F. Alineación oficial del equipo 'Tomeu C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cumxot Team Alineación oficial del equipo 'Cumxot Team' en el partido 1 - 3 Tomeu C.F. Alineación oficial del equipo 'Tomeu C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,0 % 0,4 % 91,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cumxot Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 28 gràcies a la jugada de Jesús Vilallonga, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 114 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Joan Rotger no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.

Tomeu C.F.

Goles Goles

  • 135 Minuto 31 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Vadym Vernidub va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 1. L'experiència és un grau!
  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Tomeu va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 33, quan Silvià Campabadal, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Tomeu agafava avantatge al minut 41 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jorge Meroño amb mestria.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al 66 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Tomeu augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Felipe Méndez Mercado es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vadym Vernidub després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mario Pascual va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Silvià Campabadal va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jorge Meroño. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vadym Vernidub de Tomeu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.