Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730777937

Amistoso (Int.) 730777937 Información oficial sobre el partido 730777937 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Benicalap C.F. Alineación oficial del equipo 'Benicalap C.F.' en el partido 6 - 1 FK Chodouny Alineación oficial del equipo 'FK Chodouny' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Benicalap C.F. Alineación oficial del equipo 'Benicalap C.F.' en el partido 3 - 0 FK Chodouny Alineación oficial del equipo 'FK Chodouny' en el partido
Tiene bastante suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Benicalap C.F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 5 (Gol de falta): Benicalap va agafar avantatge al minut 5 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Antonio LaCalle fent així el 1 - 0.
  • 139 Minuto 12 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Sébastien Décoster va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Miroslav Benáček.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Antonio LaCalle es va introduir dins la defensa central al minut 22, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, Benicalap va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sébastien Décoster, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Benicalap i així augmentar el marcador a 5 - 1 als 47 minuts de joc. Mentre en Antonio LaCalle el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 11 (Ocasión de falta): En Antonio LaCalle es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Benicalap ho intentava per la dreta per mitjà de Maciej Bobowik, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jonas Fabio Ludwich va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

FK Chodouny

Goles Goles

  • 190 Minuto 14 (Gol de falta): En 杜 (Du) 宝凡 (Baofan) va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-1.
  • 125 Minuto 90 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Mikoláš Opl, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 6 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 杜 (Du) 宝凡 (Baofan) de Chodouny amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Zdeněk Černoch de Chodouny va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.