Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730777802

Amistoso (Int., RC) 730777802 Información oficial sobre el partido 730777802 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

MUTIS POR EL FORO Alineación oficial del equipo 'MUTIS POR EL FORO' en el partido 3 - 5 Słone Alineación oficial del equipo 'Słone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MUTIS POR EL FORO Alineación oficial del equipo 'MUTIS POR EL FORO' en el partido 1 - 0 Słone Alineación oficial del equipo 'Słone' en el partido
Tiene suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MUTIS POR EL FORO

Goles Goles

  • 114 Minuto 72 (Gol de penalti): Al minut 72, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Ralf Gspurning no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 118 (Gol por la derecha): Després de 118 minuts de partit, Xavi Ràmia igualava per MUTIS en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 37 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Heinrich Nellemose de MUTIS no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Radim Bobák de MUTIS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Alex Husaru va xutar fora per a MUTIS, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de MUTIS, Jordi Peña Bermudo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Xavi Ràmia de MUTIS va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Marcos Ilorobeitia de MUTIS va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Słone

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Joel Brandon que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 117 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Timotheus Blaas va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): En Giorgio Spagnolo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Słone, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Carlos Guedes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Słone van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 67, però Timotheus Blaas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Słone van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Joel Brandon va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 236 Minuto 108 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alex Husaru haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Słone al minut 108.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 117 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 117, Paco Manjarín de Słone va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Pep Mascarell de Słone, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Manel Greses en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Joel Brandon de Słone va superar Manel Greses, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 3 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Słone Josiah Naysmith no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Manel Greses es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.