Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730777377

Amistoso (RC) 730777377 Información oficial sobre el partido 730777377 en Hattrick

28.03.2024 02:15:00

"eddlm" Alineación oficial del equipo '"eddlm"' en el partido 6 - 2 A. Atlético de Sullana Alineación oficial del equipo 'A. Atlético de Sullana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
"eddlm" Alineación oficial del equipo '"eddlm"' en el partido 7 - 2 A. Atlético de Sullana Alineación oficial del equipo 'A. Atlético de Sullana' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

"eddlm"

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador Tyler LoCascio de "eddlm", després de 35 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): "eddlm" va augmentar la diferència quan Adam Irons no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atlético. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en 尚志 (Hisashi) 西村 (Nishimura) la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del "eddlm" es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 50.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de "eddlm" va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan Marco Mayta progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Amb 66 minuts jugats, en Mateja Marjanović va augmentar l'avantatge de "eddlm" a 5 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Néstor Illescas va aprofitar per marcar el 6 - 2 a plaer.

A. Atlético de Sullana

Goles Goles

  • 153 Minuto 38 (Gol por la derecha): Atlético van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 38 quan Olav Telders sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 40 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Joakim Bjelke marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Gražvydas Mančiunskas ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 73 en 田 (Tian) 英云 (Yingyun) va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Blai Toriella va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Chauca de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pantaleón Mifflin de Atlético es va guanyar la targeta groga merescudament.