Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730776524

Amistoso (Int.) 730776524 Información oficial sobre el partido 730776524 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Esperanza F.S. Alineación oficial del equipo 'Esperanza F.S.' en el partido 4 - 0 Accussì Alineación oficial del equipo 'Accussì' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Esperanza F.S. Alineación oficial del equipo 'Esperanza F.S.' en el partido 8 - 0 Accussì Alineación oficial del equipo 'Accussì' en el partido
Es un cenizo 8.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esperanza F.S.

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Elmar Metgethen de Esperanza aconseguir un gol al minut 36 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Esperanza va aconseguir el 2 - 0 quan Dmitriy Nezhdanov va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gerard Ripoll va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Ferdinand Mwambalaswa va incrementar l'avantatge de Esperanza amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a Esperanza per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Bruno Solaun, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Dmitriy Nezhdanov va estar a punt de sentenciar el partit al minut 54, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Passaven 57 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Bruno Solaun va rematar alt.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Adun Jaidee una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Vito Galeandro va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Adun Jaidee va sorprendre Vito Galeandro amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 234 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 89 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Adun Jaidee estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Accussì

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dmytro Nikitin va fer una magnífica centrada, però la rematada de Bren Wirihana va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.