Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730776449

Amistoso 730776449 Información oficial sobre el partido 730776449 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Relojo F.C Alineación oficial del equipo 'Relojo F.C' en el partido 3 - 5 Fortaleza Real Alineación oficial del equipo 'Fortaleza Real' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Relojo F.C Alineación oficial del equipo 'Relojo F.C' en el partido 4 - 5 Fortaleza Real Alineación oficial del equipo 'Fortaleza Real' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,7 % 44,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Relojo F.C

Goles Goles

  • 102 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Nguyễn Ngọc Thiện de Relojo va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 4.
  • 103 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els seguidors del Relojo van tornar a saltar d'alegria al minut 69. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Miguel García-Márquez que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 4.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Als 89 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Relojo va acabar amb la pilota als peus de Miguel García-Márquez que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 12 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Gregori Belda quasi empata el partit al minut 12, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Huerco de Relojo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fortaleza Real

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): En Pablo Daniel Míguez va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 11. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Pablo Daniel Míguez de Fortaleza va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 15. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 47 (Gol de falta): Pablo Daniel Míguez va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Fortaleza gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Nihat Hatife va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 51, i va fer pujar el 0 - 4 per a Fortaleza.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Christopher Pirie de Fortaleza l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 70 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Denis Matei, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mboussouri Aboudou no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Fernando Huerco va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 4 de joc.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fernando Huerco no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alberto Boixaderas estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.