Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730775941

Amistoso (Int.) 730775941 Información oficial sobre el partido 730775941 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

S.D.Cosmos Alineación oficial del equipo 'S.D.Cosmos' en el partido 5 - 1 Start Brzeziny Alineación oficial del equipo 'Start Brzeziny' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S.D.Cosmos Alineación oficial del equipo 'S.D.Cosmos' en el partido 3 - 1 Start Brzeziny Alineación oficial del equipo 'Start Brzeziny' en el partido
Tiene suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,9 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D.Cosmos

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Corria el minut 21 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Eusebio Dalla Rosa, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jérémy Rodier, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a S.D.Cosmos.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de S.D.Cosmos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nikolau Esnal progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 139 Minuto 61 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Nikolau Esnal va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 4 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Lubomysł Piecha.
  • 139 Minuto 79 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Nikolau Esnal van servir per superar a l'últim defensor, en Lubomysł Piecha. Tot va acabar amb el 5 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de S.D.Cosmos cantant "Nikolau Esnal selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): S.D.Cosmos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Martin Richterich ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): Al minut 42, Nemesio Inurrieta gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Gianmaria Panini es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Start Brzeziny

Goles Goles

  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): El 4 - 1 el va apuntar al seu compte particular Bogusław Kapturski de BKS després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 38, en un 1 contra 1 amb el porter, però Alexey Kidinov va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Phillipp Wehofsitz des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Matías Agustín Alperin va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Alexey Kidinov va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Jan Karmazyn ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bogusław Kapturski de BKS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.