Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730775619

Amistoso (Int.) 730775619 Información oficial sobre el partido 730775619 en Hattrick

28.03.2024 03:00:00

Killed by Death Alineación oficial del equipo 'Killed by Death' en el partido 2 - 0 Gipsy Kings III Alineación oficial del equipo 'Gipsy Kings III' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Killed by Death Alineación oficial del equipo 'Killed by Death' en el partido 3 - 0 Gipsy Kings III Alineación oficial del equipo 'Gipsy Kings III' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Killed by Death

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Jean-Laurent Berthomier va donar a Killed un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60, Killed va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Esteban Vidal, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Esteban Vidal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Killed se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 209 Minuto 24 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Jean-Laurent Berthomier, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Gipsy, però Luis Corder no va poder encertar el xut.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Santiago Carlos Moran, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 32 quan Esteban Vidal de Killed gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Esteban Vidal. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Jean-Laurent Berthomier, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Santiago Carlos Moran de Killed la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Gipsy Kings III

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Gipsy sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Luis Corder, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.