Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730774589

Amistoso (Int.) 730774589 Información oficial sobre el partido 730774589 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

#losmejorex# Alineación oficial del equipo '#losmejorex#' en el partido 3 - 3 rhodesian Alineación oficial del equipo 'rhodesian' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
#losmejorex# Alineación oficial del equipo '#losmejorex#' en el partido 4 - 1 rhodesian Alineación oficial del equipo 'rhodesian' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

#losmejorex#

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): Després de 19 minuts de partit, Marc Garreta igualava per #losmejorex# en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Als 81 minuts, una gran jugada per l'esquerra de #losmejorex# va acabar amb la pilota als peus de Andoni Espalter que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 113 Minuto 90 (Gol por la derecha): Els jugadors del #losmejorex# amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 90, deixant Jordi de Armengol en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Marc Garreta va estar a punt d'empatar per a #losmejorex# quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Roberto Bandolin va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): #losmejorex# va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Óscar Galligo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Javier Avendaño estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Óscar Galligo, als 63 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Montafia de #losmejorex# va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Joaquín Montafia va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 36 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): Com d'altres vegades, en Chuse Lois Villegas va ser un jugador clau. Sempre estava involucrat en l'atac, en la defensa, o en el que calgués.

rhodesian

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador de rhodesian Marko Vidojević va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 11 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de rhodesian van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Marko Vidojević.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Serhii Snytko va augmentar l'avantatge de rhodesian a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.