Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730774278

Amistoso (Int.) 730774278 Información oficial sobre el partido 730774278 en Hattrick

28.03.2024 03:00:00

los panchos2 Alineación oficial del equipo 'los panchos2' en el partido 0 - 3 Paradise Team_ Alineación oficial del equipo 'Paradise Team_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
los panchos2 Alineación oficial del equipo 'los panchos2' en el partido 1 - 7 Paradise Team_ Alineación oficial del equipo 'Paradise Team_' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los panchos2

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Antonio Salomone va estar a punt de marcar al minut 25 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Carlos Omar Florentin va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Pedro Enrique Eyherabide rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Juan Carlos Serna no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Derlis Roca de panchos2 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Paradise Team_

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 9, quan Mircea Nechifor va posar els visitants Paradise per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 32 de partit va donar a Paradise l'avantatge per 0 - 2. Valentin Coandă en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Wim Schockaert de Paradise va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Paradise Mircea Nechifor quasi marca al minut 11 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Gigio Van asperen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 282 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Valentin Coandă, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 14 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Paradise va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Paradise quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Nélson Alcáçova va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Sergiusz Derdaś va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Iselín Afeltra va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sergiusz Derdaś estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Nélson Alcáçova, als 75 minuts, va fallar per ben poc.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Javier Velando al minut 76.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Yvan Huyghe quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Iselín Afeltra, però la pilota va topar amb el travesser.