Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730774011

Amistoso (Int., RC) 730774011 Información oficial sobre el partido 730774011 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Lleida Esportiu TCF Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu TCF' en el partido 2 - 0 Nueva Luna F.C. Alineación oficial del equipo 'Nueva Luna F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lleida Esportiu TCF Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu TCF' en el partido 5 - 0 Nueva Luna F.C. Alineación oficial del equipo 'Nueva Luna F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lleida Esportiu TCF

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Lleida va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 38 Juan Antonio Cagiga va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Józef Jasik es va introduir dins la defensa central al minut 41, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mariano Forcia va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gustavo Adolfo Dugarte! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Roman Úlehla va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Carlos Muñoz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 48 quan Roman Úlehla de Lleida gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cosme Ganer per poc que no incrementa el marcador al minut 56. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Carlos Muñoz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Tomeu Clarà va rematar alt.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Øyvind Løver gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carlos Muñoz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 234 Minuto 82 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Ektoras Koutsodimos va sortir molt desviat al minut 82.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Roman Úlehla de Lleida va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Nueva Luna F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nueva va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nicolás Matías Vernazza, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 83 (Ocasión de contra de falta): El Nueva va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Paolo Niedaszkowski la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Juan Pablo Jerez de Nueva va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Iribias de Nueva amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.