Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730773227

Amistoso (Int., RC) 730773227 Información oficial sobre el partido 730773227 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Órdago Alineación oficial del equipo 'Órdago' en el partido 1 - 2 Kraut und Ruam Alineación oficial del equipo 'Kraut und Ruam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Órdago Alineación oficial del equipo 'Órdago' en el partido 1 - 1 Kraut und Ruam Alineación oficial del equipo 'Kraut und Ruam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 26,1 % 47,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Órdago

Goles Goles

  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Gonzalo Merino va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a Z77.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Z77 va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vlad Ion va sortir per sobre el travesser.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Z77 a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gonzalo Merino va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Damião Melo Oliveira de Z77 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Damião Melo Oliveira de Z77 es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 64.

Kraut und Ruam

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 3, el RuamBuam va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Kuno Hirschbühl, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): RuamBuam va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Jordy Weel va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kuno Hirschbühl de RuamBuam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.