Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730773135

Amistoso 730773135 Información oficial sobre el partido 730773135 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Fitos boys Alineación oficial del equipo 'Fitos boys' en el partido 5 - 3 Beiravista 59 Alineación oficial del equipo 'Beiravista 59' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Fitos boys Alineación oficial del equipo 'Fitos boys' en el partido 6 - 0 Beiravista 59 Alineación oficial del equipo 'Beiravista 59' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fitos boys

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Abdi 'Killer' Görken, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Fitos contenien la respiració mentre en Erfan Barmaki s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Fitos va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 47 Rafael Herenda va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Fitos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Erfan Barmaki progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Fitos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Erfan Barmaki va poder fer el 5 - 3 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fabrizio Bavaro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 22, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Abdi 'Killer' Görken de Fitos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Erfan Barmaki del Fitos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Tomas 'Torpedo' Claps gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Gabriel Fumero va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Beiravista 59

Goles Goles

  • 186 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Beira va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Pere Puigvecino.
  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Beira va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 28, quan Manuel Baute, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.
  • 186 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Beira va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Manuel Baute rematés de volea a la xarxa. El 4 - 3 pujava al marcador al minut 55.