Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730772409

Amistoso 730772409 Información oficial sobre el partido 730772409 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Athletic Club Bilbao Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Bilbao' en el partido 2 - 4 Els Talaiots Alineación oficial del equipo 'Els Talaiots' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic Club Bilbao Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Bilbao' en el partido 2 - 0 Els Talaiots Alineación oficial del equipo 'Els Talaiots' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club Bilbao

Goles Goles

  • 103 Minuto 37 (Gol por la derecha): Passava el minut 37 del matx, quan l'atent Diego Urizar Bayo va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 102 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Als 52 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Athletic va acabar amb la pilota als peus de Santi Descosido que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Athletic va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Faycán Martínez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Gustavo Foguet de Athletic es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 47, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 237 Minuto 55 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Carlos Alvarado va fer una magnífica centrada, però la rematada de Alejandro Bellota va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stefano Bistocchi de Athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Santi Descosido de Athletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Els Talaiots

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Alfio Basile entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Talaiots, un peu providencial d'en Ricardo Hurtado va situar el 0-1 al panell digital.
  • 180 Minuto 36 (Gol de falta): Roberto Scanavini va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Talaiots gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Vaggelis Kefalidis va augmentar l'avantatge de Talaiots a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Talaiots va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 48, quan Adam Šindler, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Alfio Basile va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, el Talaiots va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ricardo Hurtado s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.