Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730772220

Amistoso (Int.) 730772220 Información oficial sobre el partido 730772220 en Hattrick

27.03.2024 09:30:00

Biciklisto Fünfhaus Alineación oficial del equipo 'Biciklisto Fünfhaus' en el partido 2 - 0 Dejan Savicevic Alineación oficial del equipo 'Dejan Savicevic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Biciklisto Fünfhaus Alineación oficial del equipo 'Biciklisto Fünfhaus' en el partido 2 - 0 Dejan Savicevic Alineación oficial del equipo 'Dejan Savicevic' en el partido
Tiene un resultado normal 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Biciklisto Fünfhaus

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): BF va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Luca Zeller va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Savicevic. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Šimon Stehlík la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del BF es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 35.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Peker Karataban! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 230 Minuto 19 (Ocasión de falta): Al minut 19, Peker Karataban gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El BF ho intentava per la dreta per mitjà de Luca Zeller, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Michael Denk, el jugador de BF va ser expulsat al minut 83.

Dejan Savicevic

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Savicevic va anar a parar a la dreta de l'atac on en Francés Xavier Pons, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Savicevic va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Felipe Escobar va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Quentin Rauch de Savicevic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.