Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730772176

Amistoso 730772176 Información oficial sobre el partido 730772176 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

JustEasy FC Alineación oficial del equipo 'JustEasy FC' en el partido 8 - 0 Colla Vella Xiquets de Valls Alineación oficial del equipo 'Colla Vella Xiquets de Valls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
JustEasy FC Alineación oficial del equipo 'JustEasy FC' en el partido 6 - 0 Colla Vella Xiquets de Valls Alineación oficial del equipo 'Colla Vella Xiquets de Valls' en el partido
Tiene suerte 6.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JustEasy FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els seguidors del JustEasy contenien la respiració mentre en André Gomes s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pablo Alférez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a JustEasy.
  • 130 Minuto 26 (Gol de falta): Al minut 26 en Marius Silveşan va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan JustEasy va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Fernando Rivero Miró des de dins de l'àrea.
  • 116 Minuto 31 (Gol evento especial rápido + pase): Clodomiro Vicioso va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Fernando Rivero Miró, que no va fallar i va marcar el 5 - 0.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Clodomiro Vicioso va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de JustEasy pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sheys Enayati va posar el 7 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Clodomiro Vicioso es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 8 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Marius Silveşan es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ljubinko Džajić. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 216 Minuto 90 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Fernando Rivero Miró va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 90, i va passar la pilota a Rami Bin Hamad Al-Mannai, però aquest no va encertar a marcar.

Colla Vella Xiquets de Valls