Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730772171

Amistoso 730772171 Información oficial sobre el partido 730772171 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Sagunto C.F. Alineación oficial del equipo 'Sagunto C.F.' en el partido 0 - 2 Hammerville FC Alineación oficial del equipo 'Hammerville FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sagunto C.F. Alineación oficial del equipo 'Sagunto C.F.' en el partido 1 - 3 Hammerville FC Alineación oficial del equipo 'Hammerville FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,5 % 3,1 % 79,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sagunto C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pedro Javier Albanese no va ser aprofitada per en Mitchell Jumelet que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Antoine Banon va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Toni Puthod va estar a punt d'empatar per a Sagunto quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Benjamin Snape va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 200 Minuto 90 (Ocasión de falta): Sagunto va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 90, però el xut va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mitchell Jumelet de Sagunto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Hammerville FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Paulo Egídio Brancalion quedar desmarcat i marcar per a Hammerville al minut 32. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 180 Minuto 75 (Gol de falta): Al minut 75, una falta xutada per Abel Moreno Torre va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Hammerville. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Hammerville va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Paulo Egídio Brancalion va quedar-se sol davant el porter Salim Moussaoui, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Rajiuddin Islam va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Francisco Javier Reales Carrasco va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Blake Stubington de Hammerville va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.