Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730772054

Amistoso (Int.) 730772054 Información oficial sobre el partido 730772054 en Hattrick

27.03.2024 13:30:00

Mertens 4-Ever Alineación oficial del equipo 'Mertens 4-Ever' en el partido 3 - 0 Borussia Prenzelberg Alineación oficial del equipo 'Borussia Prenzelberg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mertens 4-Ever Alineación oficial del equipo 'Mertens 4-Ever' en el partido 4 - 0 Borussia Prenzelberg Alineación oficial del equipo 'Borussia Prenzelberg' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mertens 4-Ever

Goles Goles

  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 62 gràcies a la jugada de Aldo Merre, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Mertens va aconseguir el 2 - 0 quan Toon Geerts va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Baptiste Van Cauwenberghe, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Mertens.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Toon Geerts va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mertens.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Caine Neven va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Mertens va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jean-Marie Counasse va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kwadwo Bekoe.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Baptiste Van Cauwenberghe per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Kwadwo Bekoe va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Borussia Prenzelberg

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En Jimmy Mhina va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Boris Žagar de Prenzelberg va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.