Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730771696

Amistoso (Int., RC) 730771696 Información oficial sobre el partido 730771696 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

SparzTim Alineación oficial del equipo 'SparzTim' en el partido 3 - 0 Amok Dietzenbach Alineación oficial del equipo 'Amok Dietzenbach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SparzTim Alineación oficial del equipo 'SparzTim' en el partido 3 - 0 Amok Dietzenbach Alineación oficial del equipo 'Amok Dietzenbach' en el partido
Tiene un resultado normal 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SparzTim

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): SparzTim, atacant per l'esquerra al minut 38, va aprofitar el magnífic llançament de Enrique Arana per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan SparzTim va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Roby Gugolati des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Hakan Yazaroğlu va incrementar l'avantatge de SparzTim amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Baptiste Caillard va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Enrique Arana va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Tugay Canay va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): SparzTim van sortir al contraatac al minut 60, però 施 (Shi) 淮永 (Huaiyong) va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Winston Allan gairebé va marcar per a SparzTim des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Enrique Arana de SparzTim va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Abraham Romero Hernández, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Tugay Canay al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Hakan Yazaroğlu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Amok Dietzenbach

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Peter Sprinzl de Dietzenbach es va guanyar la targeta groga merescudament.