Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730771691

Amistoso (Int.) 730771691 Información oficial sobre el partido 730771691 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Katakraks St Boi Alineación oficial del equipo 'Katakraks St Boi' en el partido 2 - 4 Del Fiero Alineación oficial del equipo 'Del Fiero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Katakraks St Boi Alineación oficial del equipo 'Katakraks St Boi' en el partido 1 - 9 Del Fiero Alineación oficial del equipo 'Del Fiero' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Katakraks St Boi

Goles Goles

  • 113 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els jugadors del Katakraks amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 5, deixant Aleix Xirinachs en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 82 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Katakraks. A fi d'aconseguir el 2 - 4, van tocar-la en curt per tal que Gabriel Sacedón xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Aleix Xirinachs va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 39 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Del Fiero

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Emmanuel Luna quedar desmarcat i marcar per a Fiero al minut 2. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Emmanuel Luna que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Fiero.
  • 180 Minuto 33 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Jordi Miquel Piera de Fiero va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 3 per als visitants al minut 33.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Andrija Komljenović, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Bogdan Şuteu, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 63 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Fiero va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Moreno Billeter no va ser aprofitada per en Emmanuel Luna que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Jimmy Gellan va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Emmanuel Luna, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.