Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730771102

Amistoso 730771102 Información oficial sobre el partido 730771102 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Club Himne Alineación oficial del equipo 'Club Himne' en el partido 4 - 0 Camarasa Alineación oficial del equipo 'Camarasa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Himne Alineación oficial del equipo 'Club Himne' en el partido 0 - 1 Camarasa Alineación oficial del equipo 'Camarasa' en el partido
Tiene mucha potra 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Himne

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 12 minuts quan Jaume Falp va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Himne.
  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): Himne va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Ricardo Estébanez Alonso la va transformar en el 2 - 0.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Jaume Falp va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Himne i marcant el 3 - 0.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Himne i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 89 minuts de joc. Mentre en Ricardo Estébanez Alonso el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En Antonio Risoluto va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Himne, l'equip va recuperar la pilota al minut 85 i va contraatacar. En Reyes Guereca va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Himne va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Antonio Risoluto, però el porter rival va fer una gran aturada.

Camarasa

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 74 (Ocasión de falta): Després de 74 minuts, Antero Rada va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Carlo Pilla el va poder desviar a córner.
  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Vital Oulo es va comportar com un juvenil al minut 87 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Ronny Jensen de Camarasa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.