Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730770915

Amistoso (Int.) 730770915 Información oficial sobre el partido 730770915 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Incompetentes Alineación oficial del equipo 'Incompetentes' en el partido 9 - 1 IV Rzeczpospolita Alineación oficial del equipo 'IV Rzeczpospolita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Incompetentes Alineación oficial del equipo 'Incompetentes' en el partido 5 - 0 IV Rzeczpospolita Alineación oficial del equipo 'IV Rzeczpospolita' en el partido
Tiene mucha potra 5.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Incompetentes

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gianluigi Celi ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Incompetentes es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gaweł Trzebiatowski es va introduir dins la defensa central al minut 19, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Incompetentes va augmentar la diferència quan Thabit Shraideh no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ernst Lichti, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Incompetentes.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Franco Capicchioni va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.
  • 130 Minuto 70 (Gol de falta): El gol de falta de Gianluigi Celi sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 70 i ampliar l'avantatge de Incompetentes a 6 - 1.
  • 135 Minuto 81 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Ernst Lichti de Incompetentes va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 7 - 1.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Incompetentes va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ernst Lichti progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 8 - 1.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Incompetentes pel centre va donar un gran resultat: el gol de Thabit Shraideh va posar el 9 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Leon Yannick Micheelsen, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 230 Minuto 50 (Ocasión de falta): Al minut 50, Gianluigi Celi gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

IV Rzeczpospolita

Goles Goles

  • 141 Minuto 51 (Gol de contra por el centro): El Rzeczpospolita era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Adam Horyza va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 1 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Emil Koprucki de Rzeczpospolita va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kwiryn Vernigorenko de Rzeczpospolita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.