Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730770596

Amistoso (Int., RC) 730770596 Información oficial sobre el partido 730770596 en Hattrick

28.03.2024 02:15:00

LaUesLoMasGrande Alineación oficial del equipo 'LaUesLoMasGrande' en el partido 0 - 4 Reyes de las bateas Alineación oficial del equipo 'Reyes de las bateas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LaUesLoMasGrande Alineación oficial del equipo 'LaUesLoMasGrande' en el partido 0 - 2 Reyes de las bateas Alineación oficial del equipo 'Reyes de las bateas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaUesLoMasGrande

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de LaUesLoMasGrande van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Leonel Lopes va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 41 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Benoist Lévêque, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Rodrigo Gil de LaUesLoMasGrande va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Reyes de las bateas

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de RDLB va ser finalitzada des de l'esquerra per Hugo Bocheński al minut 20. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Passaven 37 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jordi Hormaza va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del RDLB va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Celso Boqueixón, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 79 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de RDLB. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Hugo Bocheński xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de 隼 (Jun) 松尾 (Matsuo), que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Xavier Escobar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Kike Nolde va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 30, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Riccardo Castegnero al minut 65, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Kike Nolde va fer al minut 72 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Borislav Kotzovski, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Balázs Velkey de RDLB es va guanyar la targeta groga merescudament.