Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730770555

Amistoso (Int., RC) 730770555 Información oficial sobre el partido 730770555 en Hattrick

27.03.2024 20:00:00

Lule Elfdals IF Alineación oficial del equipo 'Lule Elfdals IF' en el partido 2 - 6 Tartessos Balompié Alineación oficial del equipo 'Tartessos Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Lule Elfdals IF Alineación oficial del equipo 'Lule Elfdals IF' en el partido 2 - 3 Tartessos Balompié Alineación oficial del equipo 'Tartessos Balompié' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,6 % 3,2 % 79,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lule Elfdals IF

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del LEIF contenien la respiració mentre en Andreas Jonasson s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 62, Hadar Gröönman va pentinar un córner cap al segon pal que Roger Svensson va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Erich Pitzecker i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a LEIF, però el xut de Jonatan Öqvist va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hadar Gröönman de LEIF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tartessos Balompié

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): Thomas Tanzler va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Tartessos, Theodor Selby, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Laurent Mer va treure un córner llarg cap al segon pal que en Adam Stackpole, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Agostino Wegener de Tartessos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 25. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Theodor Selby va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 69 de partit va donar a Tartessos l'avantatge per 2 - 5. Memo Postigo en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Marc Dürrnagel de Tartessos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 6 al minut 86 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Theodor Selby quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sölve Ohlgren, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Marc Dürrnagel de Tartessos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 85 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.