Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730770322

Amistoso (Int., RC) 730770322 Información oficial sobre el partido 730770322 en Hattrick

27.03.2024 17:15:00

Club San Marino Uno Alineación oficial del equipo 'Club San Marino Uno' en el partido 0 - 9 Rayo Olletas Alineación oficial del equipo 'Rayo Olletas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Club San Marino Uno Alineación oficial del equipo 'Club San Marino Uno' en el partido 0 - 9 Rayo Olletas Alineación oficial del equipo 'Rayo Olletas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club San Marino Uno

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Marino Mario Zonzini quasi marca al minut 11 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Imants Bikavnieks l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 201 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Frank Helstad no va entrar per centímetres.

Rayo Olletas

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Giuseppe Pieretti va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 13 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Marek Sadovský de Olletas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 13 de partit.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Alireza Habibi va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 15, i va fer pujar el 0 - 3 per a Olletas.
  • 184 Minuto 23 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Olletas per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 23. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Martin Keß. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Noel Maravilla va augmentar l'avantatge de Olletas a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 79, Olletas va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gustaw Lichota.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al 85 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Olletas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Rainer Krabbe es rifés el porter i marqués el 0 - 7.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Rainer Krabbe va augmentar l'avantatge de Olletas a 0 - 8 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jordi Garcera, que va ser qui va marcar 0 - 9, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.