Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730770088

Amistoso (Int., RC) 730770088 Información oficial sobre el partido 730770088 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

DREAMTEAM 17 Alineación oficial del equipo 'DREAMTEAM 17' en el partido 2 - 1 Atlético Romperedes F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlético Romperedes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DREAMTEAM 17 Alineación oficial del equipo 'DREAMTEAM 17' en el partido 3 - 0 Atlético Romperedes F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlético Romperedes F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DREAMTEAM 17

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Pepe Biarge va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. DREAMTEAM empatava el partit, 1 a 1, al minut 24.
  • 124 Minuto 73 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 73 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan 俞 (Yu) 勇斌 (Yongbin) llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Nelson Geltru va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 33. En Raúl Quintans va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 50, Nelson Geltru de DREAMTEAM va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atlético Romperedes F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 17 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Hernán Maquieira de Romperedes va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jorge Endara haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Romperedes al minut 4.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Romperedes van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 64, però Hiroito Barramuño va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Romolo Turra de Romperedes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hernán Maquieira.