Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730769854

Amistoso (Int.) 730769854 Información oficial sobre el partido 730769854 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Día de entrenamiento Alineación oficial del equipo 'Día de entrenamiento' en el partido 5 - 1 Mojto Futball Club Alineación oficial del equipo 'Mojto Futball Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Día de entrenamiento Alineación oficial del equipo 'Día de entrenamiento' en el partido 8 - 0 Mojto Futball Club Alineación oficial del equipo 'Mojto Futball Club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Día de entrenamiento

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Corria el minut 8, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. entrenamiento s'avançava en el marcador després que en Bernhard Joachim Lütge xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 134 Minuto 22 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a entrenamiento i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 22 minuts de joc. Mentre en Bernhard Joachim Lütge el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, entrenamiento va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Silvino dos Ramos, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Nathanael Friedmann es va introduir dins la defensa central al minut 39, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de entrenamiento va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bernhard Joachim Lütge progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Leopold Galang gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gustavo Noriega va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Pierce Coates es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El entrenamiento ho intentava per la dreta per mitjà de Tejas Naidu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Silvino dos Ramos per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gustavo Noriega va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Tejas Naidu de entrenamiento va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Mojto Futball Club

Goles Goles

  • 143 Minuto 63 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Futball eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 63, 栄 (Sakae) 石関 (Ishizeki) va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Zach Stewart va fer una estirada espectacular al minut 31, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Bobby Caulee-Ramsamy.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vasile Munteanu de Futball es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.