Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730769764

Amistoso (Int., RC) 730769764 Información oficial sobre el partido 730769764 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

El 1-0 es Bonito Alineación oficial del equipo 'El 1-0 es Bonito' en el partido 1 - 2 América de cali f.c. Alineación oficial del equipo 'América de cali f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El 1-0 es Bonito Alineación oficial del equipo 'El 1-0 es Bonito' en el partido 3 - 1 América de cali f.c. Alineación oficial del equipo 'América de cali f.c.' en el partido
Tiene mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El 1-0 es Bonito

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Fabio Henrique Quacquaruccio ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Bonito es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adrian Maik! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Abel Enasteasu, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Tobías Feixó va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fabio Henrique Quacquaruccio de Bonito amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adrian Maik de Bonito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

América de cali f.c.

Goles Goles

  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): América van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 69, quan Daniel Farello va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): América va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 70. Sean Hayes va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Joaquim Lima quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): América van sortir al contraatac al minut 67, però Filippo Demartini va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Dariusz Szyndzielosz al minut 74, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Dariusz Szyndzielosz de América va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.