Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730769447

Amistoso (RC) 730769447 Información oficial sobre el partido 730769447 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido 3 - 1 Esecadioe2 Alineación oficial del equipo 'Esecadioe2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido 2 - 4 Esecadioe2 Alineación oficial del equipo 'Esecadioe2' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,4 % 3,0 % 79,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jedi_KaRuRoSu

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Jedi_KaRuRoSu, atacant per l'esquerra al minut 3, va aprofitar el magnífic llançament de Arnau Aloy per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pau Neguţoiu va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): En Santiago Mora entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Jedi_KaRuRoSu, un peu providencial d'en Ricardo Esquina va situar el 3-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Miro Loxo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Esecadioe2

Goles Goles

  • 154 Minuto 81 (Gol de penalti): Esecadioe2 va reduir les diferències al marcador en anotar el 3 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Mónico Pineda.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Issa Saandi quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Majlind Nazimi sol davant la porteria al minut 21, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 70 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Gwendal Boulant amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 250 Minuto 85 (Ocasión de falta): Després de 85 minuts, Mónico Pineda va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Emilio Riu el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Majlind Nazimi de Esecadioe2 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.