Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730768902

Amistoso (Int., RC) 730768902 Información oficial sobre el partido 730768902 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Ronsteam Alineación oficial del equipo 'Ronsteam' en el partido 5 - 4 Rödskägg Alineación oficial del equipo 'Rödskägg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Ronsteam Alineación oficial del equipo 'Ronsteam' en el partido 4 - 4 Rödskägg Alineación oficial del equipo 'Rödskägg' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,2 % 37,4 % 31,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ronsteam

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Ronsteam s'esgargamellaven dempeus per esperonar Eugenio Vayá que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 26 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): En Joaquín Galindo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Francés Galindo la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.
  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): Martin Daute de Ronsteam va demostrar les seves habilitats al minut 75 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 4.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Després de 81 minuts de partit, Ignacio Martín Aldea igualava per Ronsteam en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 97 (Gol por el centro): Al minut 97 els aficionats van embogir quan en Eugenio Vayá va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 5 - 4 a favor de Ronsteam.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 42 (Ocasión de penalti): Ronsteam tenia un penal al seu favor al minut 42, però el porter va aturar el xut de Martin Daute amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Stefan Hörnland, t'estimo!!!''
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El Ronsteam va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Eugenio Vayá la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 233 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Martin Daute va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Angel Fandúkov.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Till Lamprecht-Benda de Ronsteam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rödskägg

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): En Lars-Tommy Jeppsson donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 11 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Lars-Tommy Jeppsson per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Passats 40 minuts de partit, Rödskägg es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Lars-Tommy Jeppsson es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Sebastian Jonasson va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 62, i va fer pujar el 2 - 4 per a Rödskägg.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Sebastian Jonasson de Rödskägg va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Petrus Kihltorp de Rödskägg va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.