Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730768271

Amistoso (Int., RC) 730768271 Información oficial sobre el partido 730768271 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

FC Villanueva 2 Alineación oficial del equipo 'FC Villanueva 2' en el partido 1 - 4 Semapa Alineación oficial del equipo 'Semapa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Villanueva 2 Alineación oficial del equipo 'FC Villanueva 2' en el partido 1 - 3 Semapa Alineación oficial del equipo 'Semapa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 89,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Villanueva 2

Goles Goles

  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Semapa. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en José Cruzado la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Vva2 es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 4 arribava al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, José Cruzado quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 200 Minuto 49 (Ocasión de falta): Manolo Espleda va xutar una falta al minut 49 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Semapa

Goles Goles

  • 115 Minuto 10 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 10 minuts de joc, Eriq Kiesenhofer, corrent com un esperitat, superà primer Ştefan Pintelie per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Alessandro Giaquinto va aprofitar un error defensiu al minut 28, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Semapa.
  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): El Semapa era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Vittorio Cinelli va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Semapa per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 39. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en George Tălpan. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Semapa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Stefano Marzo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després de 59 minuts, Stefano Marzo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Pablo Cansino va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en George Tălpan al minut 77, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vittorio Cinelli de Semapa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Vittorio Cinelli de Semapa es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 68.